Show

Musical Highlights Vol 13

Det bästa av över 20 musikaler

Många som gillar musikal kommer vara glada. Den framgångsrika produktionen „Musical Highlights“, som varit inspirerande för musikentusiaster i ett antal år, strax efter årsskiftet och är ett fast datum för en stor del människor, kommer att turnera igen under våren 2020 med ett nytt program och ny cast.

För många besökare, representanter ifrån media och fans har showen varit nummer ett i åratal. Det kan knappt bli bättre! Detta är i alla fall intrycket av de recensionerna från publiken och media efter de senaste åren.

På så sätt skrev ”Osterholzer Kreisblatt“ i Tyskland i mars 2019: „Det är framför allt kvaliteten på ensemblet som skiljer sig åt andra liknande produktioner. Produktionen var övertygande över hela linjen – igen. “ Och även i mars 2019, skrev ”Verdener Nachrichten“ : „Musical Highlights är en garanti för en sorglös kväll. Med förstklassiga sånger, gnistrande koreografier och överdådiga kostymer. En stor bravo till produktion. „

„En gigantisk kväll“ (Gelnhauser Neue Zeitung), „Allt var rätt“ (Badische Neue Nachrichten), „Höjdpunkter varje minut“ („Glocke“), „En galaföreställning i en egen klass“ (Rheinpfalz), „Perfektion i detalj“ (Borkener Newspaper), „En imponerande show“ (Westfälische Nachrichten), „Utövare entusiastiskt berömda av publiken“ („Gießener Allgemeine Zeitung“), „Musical Highlights tårar från platserna“ („Münsterlands Zeitung“), „Snabb kvällsprogram inspirerar publiken“ (Oberhessische Presse). Detta är några få rubriker från otaliga positiva recensioner som klargör varför den unika musikaliska showen „Musical Highlights“ gör fler och fler besökare glada sedan så många år tillbaka. Detta visar hur produktionen skiljer sig från många andra turnéproduktioner.

Och det borde också vara fallet för turnén 2020.
„Musical Highlights“ fokuserar på artisternas styrkor och ett programval som gör kvällen till en riktig upplevelse för varje musikal-älskare. Endast höjdpunkterna erbjuds, för vilka man annars måste göra många och även kostsamma resor till de olika musikstäderna. Musikalen kommer med „Musical Highlights“ till musikälskare – detta utgör kvaliteten och succén på showen. Användningen av den senaste LED-tekniken stöder showen effektivt och imponerande.

Våra utmärkta engelskspråkiga sångare och sångerska, med framgångar på de stora musikal-scenerna, inspirerar i en nästan tre timmars rasande gala med sin fascinerande resa igenom musikalernas värld. Information om showen, konstnärerna och många aktuella medierapporter finns på hemsidan för produktionen „musical-highlights.com“.

De olika musikstilarna är ansvariga för att alla besökare känner sig underhållande på en hög och varierande nivå. Musikaliska höjdpunkter varje minut med uttrycksfulla röster och stor närvaro på scenen. Emotionella ballader, svängig popmusik och dramatiska melodier – allt på en kväll, i en livlig show med riktiga musikaliska höjdpunkter.

Om du gillar musikaler med alla olika musikstilar, är du på rätt ställe med „Musical Highlights“ och kan se fram emot en underhållande och livlig kväll med bra röster och välkända musikaliska sånger.

Artister

Sabine Neibersch

Den österrikiska Sabine Neibersch kommer från Klagenfurt. Förutom sin utbildning i sång och klassisk ballett, slutförde hon även en examen i journalistik och kommunikationsvetenskap. Som musikartist var hon delaktig i produktionerna „Jekyll & Hyde“, „Skönhet och odjuret“, „West Side Story“, „Little Shop of Horror“, „Robin Hood“ och „Jesus Christ Superstar“. I sitt hemland är Sabine en eftertrakad konstnär, där hon uppträder med ett eget soloprogram från olika musikområden.

Mark John Foster

Mark John Forbes är ett nytt ansikte på „Musical Highlights“. Han är född i Skottland och bor nu i Köln och har framgångsrikt avslutat sin musikaliska utbildning i London vid Royal Central School of Speech and Drama och Cumbria Institute of the Arts.
Han spelade huvudrollen i „Beauty and the Beast“, „Aladdin“, „Into the Woods“ och „Guys and Dolls“ och återvänder till scenen efter flera studioarbete för olika produktioner på „Musical Highlights.“

Marilyne Bäjen


Marilyne är en annan nykomling till „Musical Highlights“.
Hon är ny i teamet. Sedan många år är hon framgångsrik som sopran. Efter en 10-årig klassisk vokalutbildning har hon bestämt sig mot klassisk musik och vände sig till ämnet „musikal“. Hon studerade musikal och vokalpedagogik vid Musikhögskolan i Osnabrück. Sedan dess har hon rest som en musikalsk sångerska i hela Tyskland, Österrike och Schweiz och arbetar också som en sångpedagog. Sedan 12 år tillbaka kan man också boka henne som bröllopsångerska.

Mark Daye 

Engelsmannen har varit med „Musical Highlights“ i flera år efter en lång vistelse i USA. I Amerika arbetade han i Las Vegas för att underhålla gästerna på MGM Grand Las Vegas Hotel, som är världsberömt för sina produktioner. Mark Daye är känd för den tyska publiken, bland annat för att han spelade huvudrollen „Rusty“ i Bochum i Starlight Express-produktionen och på grund av hans övertygande uppträdanden blev han en publikfavorit för unga och gamla.

Lara Grünfeld


Lara, som är född i Nederländerna, är ny i teamet „Musical Highlights“.
Mellan 2003 och 2007 utbildade hon sig på Frank Sanders Academy of Musical Theatre i Amsterdam, där hon tog examen 2007. Hon lärde sig även drama av Tim Robbins, Cynthia Ettinger, Bob Turton och Pedro Shanahan i Milano.
I den sektionen Musikal har Lara varit engagerad i många shower – t.ex. „Mamma Mia“ (med huvudrollen Sophie) i Theater des Westens och Metronom Theater Oberhausen, „Jesus Kristus Superstar“ (med huvudrollen Maria Magdalena) i Rotterdam, „We Will Rock You“ i Antwerpen och som „Twin“ i „Peter Pan“.

Kevin Weatherspoon


Redan från början av „Musical Highlights“ tillhörde Kevin, som är född i USA och som bor i Tyskland, till ensemblet som en „virvelvind“ av showen.
Bland många musikentusiaster är han känd ifrån „Buddy Holly Story“ och „Miss Saigon“. Han har också varit på turné med Chaka Khan, Sasha, Kool and the Gang och andra. Sammantaget har Kevin varit med i teamet i mer än 20 år och har varit en stjärna på AIDA kryssningsflotta i många år.

Venera Jakupov


Venera föddes i Sibirien, växte upp i Schwarzwald, Tyskland och har tysk-ryska-tatariska rötter.
År 2010 började hon sina studier på Universität der Kuenste i Berlin, som hon avslutade 2014 som en kvalificerad musikalsk skådespelerska.
Hennes första stora engagemang efter examen var rockoperaen Jedermann i juni och juli 2014, där hon sågs i ensemblet som „Fräulein“ och „Tod“.
Efteråt spelade hon i Musikalen ”Sister Act” på Metronom Theater Oberhausen och i Theater des Westens. Hon är för första gången med i teamet „Musical Highlights“ som danskapten och finns även med som vikarie för tre kollegor.

Det kreativa laget

Reinhold Vatter


I mer än 25 år har svensken, som växte upp i Ruhrområdet i Tyskland, framgångsrikt producerat shower och musikhändelser av olika stilar i hemlandet och utomlands.
Han ställer höga krav på arrangörer, musiker, artister och alla involverade. Ytterligare produktioner är: „Swedish Legend – Absolut ABBA Tribute“, „Santa Claus is coming to town“, „The Spirit of Motown – Greatest era of Soul“ och filmmusikgalan „What a wonderful world“.

H.C. Petzoldt 

H.C. Petzoldt ansvarar för den aktuella turnén som musikalisk ledare. Han började komponera vid 7 års ålder. Alltid intresserad av att hitta nya stilar och upptäcka nya ljudlandskap utvecklade han ett brett utbud av musikaliska möjligheter.
Hans musikaliska resa tog honom genom flera projekt.
Hans tidigare positioner som musikalisk ledare och dirigent inom det musikaliska området var i musikalerna „Wahnsinn“, „Dirty Dancing“, „Rocky Horror Show“ och „Mamma Mia“.
Han arbetar också som frilansmusiker, kompositör och arrangör.

Saskia Kiselowa 

Saskia föddes i Hamburg och fick sin utbildning som dansare vid Academy of Dance Arts. Hon fick redan sina första engagemang under den 3-åriga utbildning som bland annat balett dansare på Stadttheater Lüneburg, som musikalisk dansare för rundturer med Stella Events och som frilansdansare för kommersiella shower och evenemang. Detta följdes av olika musikaler, operetter och turnéproduktioner i utomhusspel, teatrar och konserthus samt otaliga evenemang och galashower på kryssningsfartyg, mässor och kulturella scener över hela världen. Saskia har varit en mycket eftertraktad koreograf för scen, film och TV i flera år och arbetat inom olika områden, bland annat för STAGE Entertainment i Hamburg och för TV-kanalen ZDF. Där var hon bland annat ansvarig för koreografin för den sextioåtta showen av Thomas Gottschalk.

För första gången är Saskia med som ansvarig koreograf på „Musical Highlights“.

PVS Jena

Naturligtvis är ett bra tekniskt team också en del av en bra show. Under många år har vi framgångsrikt arbetat tillsammans med ett fast team av PVS Jena i alla våra produktioner.
Teamet består av Tobias Weirich (självständigt verksam / Sound), Benjamin König (Scenschef och monitoring), David Wollenhaupt (Ljusdesign), Thomas Bohn (Transport), Andre Pietsch (LED Design) och John Peters.

Kontakt / Impressum

Gråmanstorp 1012B, 26491 Klippan

Organisationsnummer: 5567816803

Reinhold Vatter

lycke-events.se

kontakt@lycke-events.se